Versions compatibles
Crab and ginger tart with chilli dressing
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Chilli dressing
- 1 fresh long red chilli, cut into thirds and deseeded if preferred
- 4 spring onions/shallots, cut into thin slices
- 20 g lime juice
- 1 tbsp light soy sauce
- 2 tbsp rice wine vinegar
- 90 g avocado oil
- 1 tbsp raw sugar
Crab and ginger tart
- 250 g plain flour, plus extra for dusting
- 125 g unsalted butter
- 3 tbsp water
- ¾ tsp salt
- 50 g piece fresh ginger, peeled and cut into slices
- 20 g fresh coriander (approx. 1 bunch), leaves and stalks
- 2 tbsp olive oil
- 280 g crab meat
- 300 g sour cream
- 2 eggs
- 2 egg yolks
- ¼ tsp ground black pepper
- rocket leaves, to serve
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2393.8 kJ / 570 kcal
- Protides
- 12.7 g
- Glucides
- 28.2 g
- Lipides
- 45.4 g
- Graisses saturées
- 19.6 g
- Fibre
- 2.2 g
- Sodium
- 628.3 mg
Recettes alternatives
Flaky salmon pie with herb dressing
40 min
Prawn and trout terrine with horseradish cream
3h 25min
Pistachio cake
1h 10min
Summer fruits in mulled cider syrup
45 min
Pork in green pepper and cognac sauce
50min
Mediterranean seafood with tomato and fennel
30 min
Smoked trout pasta with lemon and capers
35min
Caribbean stew and steamed rice cups
9 Std. 15 Min
Goat's cheese flans with yoghurt sauce and leeks
45 min
Prawn salad with horseradish cream
1h
Crab linguine
30 min
Salmon en croute
50min