Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Asian salad and dressing
- 1 garlic clove
- 1 tsp caster sugar
- 20 g fish sauce
- ½ fresh long red chilli, trimmed and cut into halves
- 1 lime, juice only
- 6 sprigs fresh coriander, leaves only
- 1 - 2 Lebanese cucumbers, deseeded and cut into pieces (3 cm), to taste
Rice paper rolls
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
- ½ fresh long red chilli, trimmed and cut into halves
- 3 cm piece fresh ginger, peeled
- ¼ tsp ground turmeric
- 1 ½ tsp garam masala
- 1 bunch green asparagus, trimmed and cut into pieces (2 cm)
- 350 g firm tofu, cut into pieces (1 cm)
- 2 eggs
- 8 spring roll rice paper wrappers
- 80 g panko breadcrumbs, for coating
- peanut oil (approx. 150 g), for shallow frying
- 40 g roasted salted cashew nuts, roughly chopped to serve
- 1 lime, cut into wedges to serve
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1844.2 kJ / 439.1 kcal
- Protides
- 21.1 g
- Glucides
- 28.3 g
- Lipides
- 25.2 g
- Graisses saturées
- 4.4 g
- Fibre
- 8.3 g
- Sodium
- 844.3 mg
Recettes alternatives
Nachos with beans and cashew sour cream
50min
Cauliflower tacos with chipotle sauce
3h 45min
Asian nachos
40 min
Pad see ew
30min
Espresso "baked" beans
35 min
Chilli chutney quesadillas
1óra
Buddha bowl with lentil falafel and pomegranate
24u. 50min
Satay noodle salad
35 min
Pasta Alfredo with mushrooms
40 min
Vietnamese jackfruit rice paper rolls
1óra
Rice paper rolls with sweet and sour chilli sauce
40 min
Pulled BBQ jackfruit
25 Min