Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Pastry
- 200 g buckwheat groats
- ¼ tsp salt
- 100 g unsalted butter, cut into pieces
- 50 g water
- 1 egg yolk
- gluten free flour mix, for dusting (see Tips)
Filling
- 40 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 300 g fresh Swiss brown mushrooms
- 1 brown onion, cut into quarters (approx. 130 g)
- 1 sprig fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 20 g unsalted butter
- 20 g vegetable oil
- 1 tbsp gluten free flour mix
- 100 g full cream milk
- 1 egg
- 50 g thickened cream
- 1 tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 pinch grated nutmeg
- 10 sprigs fresh chives, finely sliced, for garnishing
- Infos nut.
- par 1 piece
- Calories
- 330.7 kJ / 78.7 kcal
- Protides
- 1.9 g
- Glucides
- 2 g
- Lipides
- 6.2 g
- Graisses saturées
- 2.8 g
- Fibre
- 0.5 g
- Sodium
- 168.7 mg
Recettes alternatives
Lemon and caper aioli
15min
Hommus dip
5min
Almond quinoa pastry
50min
Fennel, freekeh and orange salad
2h 25min
Chia and quinoa tortillas with a trio of dips
1h 45min
Pumpkin and turmeric loaf
1 Std. 50 Min
Spiced labne with pumpkin and rocket salad
13u.
Beetroot salad
10 min
Fennel, asparagus and camembert salad
30 min
Cauliflower and fennel nuggets with ajvar
1 Std. 35 Min
Cauliflower rice pilaf with sweet potato
40min
Seeded tahini crackers
1h 10min