Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- oil, for greasing, plus extra for drizzling
- ½ Kent pumpkin, cut into wedges (2.5 cm thickness)
- ¼ tsp salt, plus extra to season
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra to season
- 4 pieces lemon zest (1 x 5 cm), no white pith
- 3 garlic cloves
- 1 brown onion, cut into halves
- 6 sprigs fresh thyme, leaves only
- 6 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 tsp ground cumin
- 2 tsp sumac
- 2 tsp ground coriander
- 1 fennel bulb, cut into thin slices
- 500 g diced lamb (see Tips)
- 400 g canned lentils, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- 30 g fresh baby spinach leaves
- 100 g tzatziki dip (see Tips)
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1343.8 kJ / 320 kcal
- Protides
- 25.9 g
- Glucides
- 17.3 g
- Lipides
- 15 g
- Graisses saturées
- 3.4 g
- Fibre
- 6.3 g
- Sodium
- 320.8 mg
Recettes alternatives
Katsu chicken with cauliflower rice and pickled salad
55 Min
Turkey rissoles and kale slaw
30 min
Spiced lamb pie
40 min
Moroccan chicken and cauliflower cous cous
25 min
Stuffed butternut pumpkin with feta
1h 50min
Layered lamb curry
1j
Lamb shanks with risoni and feta
3j 50 menit
Kangaroo harissa polpette with lentils and kale
45 Min
Lemon and lamb pie with filo topping
2h 40 min
Mediterranean vegetable bake
50 menit
Zucchini lasagne
1j 30 menit
Vegetable bake with goat's feta
1j 30 menit