Appareils et accessoires
Fluffy ricotta pancakes
Prép. 30min
Total 35min
12 portions
Ingrédients
-
ricotta (see Tips)440 g
-
caster sugar20 g
-
full cream milk180 g
-
eggs separated4
-
plain flour180 g
-
baking powder1 tsp
-
sea salt1 pinch
-
unsalted butter melted for greasing and extra for frying
-
icing sugar to dust
Niveau
facile
Infos nut. par 12 portions
Sodium
1390.3 mg
Protides
109.9 g
Calories
8161.4 kJ /
1950.6 kcal
Lipides
84.3 g
Fibre
4.9 g
Graisses saturées
45.2 g
Glucides
182 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Breakfast and brunch
54 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
High Protein Strawberry choc-chip icecreams
5 Std. 5 Min
Strawberry Limeade Mocktail (Diabetes)
10 Min
Waffles
25 Min
Sweet potato pancakes with orange and strawberries (Diabetes)
45 Min
Berry and polenta porridge
20 Min
Austrian Kaiserschmarrn pancake
20 Min
Spiced carrot porridge
25 Min
Turmeric Cinnamon Ginger Booster
20 Min
Brownie Waffles with Chocolate Sauce
45 Min
Dutch baby pancake with fruit and yoghurt
35 Min
Sweet potato pikelets
45 Min
Chocolate chip and pistachio cream cookies
1 Std.