Versions compatibles
Rainbow cabbage rolls with mushroom sauce
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Cabbage rolls
- 12 cabbage leaves of choice, whole large, trimmed and steamed (see Tips)
- 1000 g water
- 500 g potatoes, cut into pieces (1 cm)
- 300 g dried red lentils, rinsed
- 3 sprigs fresh dill, leaves only
- 200 g feta cheese, crumbled
- 2 onions, cut into quarters
- 30 g extra virgin olive oil
- 1 tsp sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 300 g liquid vegetable stock (see Tips)
Mushroom sauce
- 20 g dried porcini mushrooms
- 150 g boiling water
- 1 tbsp cornflour
- 1 tbsp water
- 1 onion, cut into halves
- 20 g unsalted butter
- 200 g button mushrooms, cut into slices
- 50 g white wine
- 300 g pouring (whipping) cream
- 2 - 3 tsp Vegetable stock paste or to taste (see Tips)
- ¼ tsp ground black pepper
- 10 g lemon juice
- 1 sprig fresh dill, leaves only, to garnish (optional)
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2969.3 kJ / 709.7 kcal
- Protides
- 25.5 g
- Glucides
- 79.7 g
- Lipides
- 34.5 g
- Graisses saturées
- 19.1 g
- Fibre
- 15.6 g
- Sodium
- 707.1 mg
Recettes alternatives
Rye bread rolls
12 godz.
Sgroppino
5 min
Strawberry and watermelon cake with Vanilla cream (Nico Moretto)
3h 10 min
Baked Cabbage Pierogis
2óra 30p
Pickled cabbage salad (Thermomix® Cutter, TM6)
10 min
Scallops and prawns with XO butter
50min
Minted pesto with pea smash and poached eggs
30min
Korean pickled potato salad
25 godz. 10 min
Pipi and squid "paella" (Diabetes, TM6)
45 min
Jalapeño honey butter
15 min
Meat-free mushroom lasagne
1h 30 min
Aperol® Spritz
10 min