Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Pickled vegetables
- 250 g soy sauce
- 200 g white sugar
- 250 g white wine vinegar
- 1 daikon (approx. 400-600 g), trimmed, peeled, cut into quarters and finely sliced.
- 1 carrot, peeled and cut into slices (3 mm)
- 2 fresh long red chillies, trimmed and thinly sliced, plus extra to garnish
Potato salad
- 800 g new baby potatoes, cut an even size that fit through hole in mixing bowl lid
- 1600 g water
- 1 tsp sea salt
- 3 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces, plus extra to garnish
- 200 g Kewpie mayonnaise
- ¼ tsp sesame oil
- 1 Lebanese cucumber, cut into quarters and sliced
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2202.6 kJ / 526.4 kcal
- Protides
- 7.3 g
- Glucides
- 65.7 g
- Lipides
- 24.1 g
- Graisses saturées
- 3.6 g
- Fibre
- 5.1 g
- Sodium
- 2877.9 mg
Recettes alternatives
Korean fried chicken
4h
Kimchi
149u.
Sweet and Spicy Beef Short Ribs with Polenta
4h 25min
Oven baked vegetable chips (Thermomix® Cutter, TM6)
1 Std. 45 Min
Quick grated pickle (Thermomix® Cutter, TM6)
5 Min
Cauliflower hummus with green vegetables
1 godz.
Nourish bowl (Diabetes, Thermomix® Cutter, TM6)
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Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes,Thermomix® Cutter, TM6)
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Braised Lamb Shanks
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Basic kimchi
144h 20min
Sweet cucumber pickle (Thermomix® Cutter)
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Korean beef bulgogi stir-fry with rice
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