Versions compatibles
Five spice chicken with asparagus and pea salad
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Five spice rub
- 1 tbsp olive oil
- 2 tsp instant granulated coffee
- 2 tbsp brown sugar
- 2 tsp ground allspice
- 2 tsp dried oregano
- 2 tsp ground paprika
- ½ tsp ground black pepper
- ¼ tsp cayenne pepper
- 1 tsp sea salt flakes (see Tips)
- 1400 - 1600 g whole chicken, trussed
Asparagus and pea salad
- 40 g extra virgin olive oil
- 60 g red wine vinegar
- 2 tsp caster sugar
- 1 tsp Dijon mustard
- ¼ - ½ tsp salt, to taste
- 2 pinches ground black pepper
- 500 g water
- 2 bunches asparagus, trimmed and cut into pieces (3 cm)
- 150 g sugar snap peas, trimmed
- 60 g mixed salad leaves
- ½ red onion, cut into thin slices
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2676 kJ / 637.1 kcal
- Protides
- 50.5 g
- Glucides
- 8.5 g
- Lipides
- 44.5 g
- Graisses saturées
- 12.1 g
- Fibre
- 3.5 g
- Sodium
- 720.4 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Slow cooked ribs in smoked paprika barbecue sauce
3h 15min
Malay-style coconut chicken
25h 40min
Red pesto chicken salad
35 min
Barbecued beef with ssamjang sauce
2 Std. 25 Min
Sticky chicken
24h 35min
Coffee-rubbed beef with fennel salad
3h 15min
Lamb cutlets with pumpkin and pistachio salad
40 Min
Prawn and pork pops with turmeric lime sauce
1 godz. 5 min
Korean barbecue pork with rice salad
40 Min
Chinese five spice beef cheeks
4sa 25 dk
LCHF chicken Kyivs
40 Min
Seared steak and rocket salad
20 min