Versions compatibles
Pork belly with noodles and chilli miso sauce (TM6)
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Chilli miso sauce
- 4 garlic cloves
- 100 g sesame oil
- 100 g red miso paste (see Tips)
- 40 g sesame seeds
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
- 15 g chilli paste (see Tips)
- 1 fresh long red chilli, trimmed and cut into halves
Pork belly with noodles
- 120 g brown onion, cut into wedges (1 cm)
- 5 garlic cloves
- 75 g fresh ginger, peeled and cut into pieces
- 10 g black peppercorns
- 2 fresh long red chillies, trimmed, cut into halves and deseeded if preferred
- 1200 g water
- 20 g Vegetable stock paste (see Tips)
- 800 g boneless skinless pork belly, cut into pieces (3 cm x 10 cm)
- 1 stalk lemongrass, white part only, bruised
- 150 g dried ramen noodles
- 1 tbsp olive oil
- fresh coriander leaves, for garnishing
- sesame seeds, to serve
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 4520.5 kJ / 1076.3 kcal
- Protides
- 52.2 g
- Glucides
- 34 g
- Lipides
- 81.1 g
- Graisses saturées
- 21.7 g
- Fibre
- 10.5 g
- Sodium
- 2179.1 mg
Recettes alternatives
Slow cooked ribs in smoked paprika barbecue sauce
3h 15 min
Pork fillet wrapped in prosciutto with barbecue butter
1 Std. 30 Min
Pork and shiitake mushroom rice paper rolls with Holy Trinity sauce
45min
Peking-style duck pancakes (MEATER+®)
8h 50min
Wonton soup (pork)
45min
Kung Pao chicken
1 Std. 30 Min
Miso chicken and rice
1 Std. 30 Min
San choy bau (Matt Sinclair)
30min
Teriyaki chicken thighs
2 godz. 10 min
Beef cheek Bourguignon
5h 25min
Jiao zi (Chinese dumplings)
50min
Chinese five spice beef cheeks
4h 25min