Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Pizza dough
- 220 g water
- 1 tsp caster sugar
- 2 tsp dried instant yeast
- 400 g baker's flour
- 30 g extra virgin olive oil, plus extra to grease
- 1 tsp sea salt
Pork topping
- 10 g peanut oil
- 20 g sesame oil
- 500 g pork mince
- 60 g sugar
- 10 g fish sauce
- 2 pinches ground black pepper
- 2 eschalots
- 1 garlic clove
- 1 stalk lemongrass, white part only, bruised and cut into pieces
- 20 g soy sauce
Pickled carrot
- 100 g white wine vinegar
- 70 g caster sugar
- ½ tsp sea salt
- 2 carrots, peeled into ribbons
Assembly
- 50 g mayonnaise (see Tips)
- 15 g pork crackling, to serve
- semolina, to dust
- 150 g chicken liver pâté (see Tips)
- ¼ cucumber, cut into thin slices
- 20 slices pickled jalapeño chillies, retaining 2 tbsp of pickling liquid
- 1 fresh long red chilli, trimmed and sliced to serve
- 12 sprigs fresh coriander, leaves only, to serve
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 5130.3 kJ / 1226.2 kcal
- Protides
- 40.3 g
- Glucides
- 126.7 g
- Lipides
- 62.2 g
- Graisses saturées
- 17.5 g
- Fibre
- 8.6 g
- Sodium
- 1563.3 mg
Recettes alternatives
Singapore style noodles (Thermomix® Cutter, TM6)
40 min
Barbecued pork ribs
Pas d’évaluation
Korean marinade
40 min
Lamb biryani with vegetable curry
1 godz. 30 min
Korean fried chicken
4h
Chicken katsu curry with rice
1 godz. 40 min
Japanese ramen noodle soup
1 godz. 50 min
Nut butter dressing
5min
Whole banana ice cream with bread praline and corn spun toffee (Kane Pollard)
11 Std. 20 Min
Peanut butter and chocolate custard
15min
Pulled pork burgers
4h 20min
French onion soup (Soupe à l’oignon)
1 godz.