Versions compatibles
Korean barbecue pork with rice salad (MEATER+®)
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Korean barbecue sauce and pork
- 80 g water
- 1 tsp cornflour
- 2 garlic cloves
- 1 fresh long red chilli, trimmed, cut into halves and deseeded if preferred
- 3 cm piece fresh ginger, peeled
- 40 g soy sauce
- 50 g rice wine vinegar
- 60 g soft brown sugar
- 350 - 400 g pork fillet, trimmed (see Tips)
Rice salad
- 100 g white cabbage, cut into pieces (5 cm)
- 1 - 2 bunches Asian greens (approx. 200 g), stems and leaves separated
- 250 g jasmine rice
- 900 g water
- 1 tsp salt, plus extra to season
- 2 eggs, lightly beaten
- ground black pepper, to season
- 130 g fresh bean sprouts
- 1 red capsicum, cut into matchsticks
- 2 - 3 sprigs fresh coriander, leaves only, for garnishing
- 1 - 2 tsp black sesame seeds
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1966.8 kJ / 468.3 kcal
- Protides
- 35.8 g
- Glucides
- 66.3 g
- Lipides
- 5.3 g
- Graisses saturées
- 1.3 g
- Fibre
- 4.9 g
- Sodium
- 1464.7 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Sticky sesame chicken
40 min
San choy bau (Matt Sinclair)
30min
Asian-style pork noodles
1óra
Chiang Mai noodles
25 Min
Sticky Chilli Beef
55min
Asian nachos
40 min
Bibimbap (beef rice bowl)
1h 25min
Beef fajitas
30min
Korean barbecue pork with rice salad
40 min
Singapore style noodles (Thermomix® Cutter)
40 min
Prawn and pork pops with turmeric lime sauce
1h 5min
Chicken meatballs in smoky tomato and eggplant sauce
50min