Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Sauce
- 1 fresh long red chilli, trimmed, deseeded if preferred and cut into halves
- 20 g fresh ginger, peeled and cut into pieces
- 3 garlic cloves
- 30 g tamari (see Tips)
- 1 tsp lime juice
- 1 tsp raw sugar
Fish parcels
- 200 g jasmine rice
- 900 g water
- 1 bunch bok choy (approx. 250 g), stalks trimmed
- 600 g firm white fish fillets, cut into approx. 100 g portions
- 100 g carrots, cut into julienne (see Tips)
- sesame seeds, for sprinkling
- spring onions/shallots, cut into thin slices, for garnishing
- fresh long red chilli, cut into thin slices, for garnishing
- lime, cut into cheeks, to serve
- Infos nut.
- par 6 portions
- Calories
- 8309.8 kJ / 1978.5 kcal
- Protides
- 155.4 g
- Glucides
- 173.3 g
- Lipides
- 68.1 g
- Graisses saturées
- 11.7 g
- Fibre
- 24.3 g
- Sodium
- 2325.9 mg
Recettes alternatives
Wonton soup
1h
Fragrant whole barbecued fish
2h 50min
Prawn and chicken laksa
40min
Steamed red curry fish (Matt Sinclair)
30min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30min
Pork belly with noodles and chilli miso sauce (TM5)
4h 20 min
Wonton soup (pork)
45min
Coconut turmeric fish curry
40min
Prawns in chilli butter with risoni and herb salad
30min
Chilli lime prawns with soba noodles
25 min
Sweet tamarind fish with mixed vegetables
40min
Coconut fish curry
1h 10 min