Appareils et accessoires
Barbecue onions (500 g)
Prép. 5min
Total 45min
500 g
Ingrédients
-
oil40 g
-
brown onion cut into halves, then cut into wedges (1 cm)500 g
-
beer (see Tips)50 g
-
salt to taste⅛ tsp
-
ground black pepper to taste⅛ tsp
-
Dijon mustard10 g
-
honey15 g
-
Worcestershire sauce (see Tips)20 g
Niveau
facile
Infos nut. par 500 g
Sodium
619.8 mg
Protides
6.2 g
Calories
2691.2 kJ /
643.2 kcal
Lipides
40.8 g
Fibre
9 g
Graisses saturées
3 g
Glucides
65.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
High Heat Basics: Onions
8 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Plum paste
1h
Citrus salt
35min
Chicken stock paste
45min
Meat stock paste
45min
Sous vide pears with cinnamon sauce (TM6)
2h
Chinese five spice beef cheeks (Skinnymixers)
4h 25min
Creamy vanilla yoghurt
13h
Peanut brittle
1h 30min
Spicy peach and mango chutney
45min
Crayfish pâté
4h 45min
Apple and ginger paste
6h 15min
Sweetened condensed milk
35min