Appareils et accessoires
Black forest cake
Prép. 30min
Total 5h
12 slices
Ingrédients
Filling
-
frozen pitted cherries cut into halves300 g
-
Kirsch (see Tips)80 g
-
white sugar1 tbsp
-
water50 g
-
vanilla bean paste1 tsp
Cake
-
butter to grease
-
plain flour150 g
-
caster sugar200 g
-
cocoa powder30 g
-
salt½ tsp
-
baking powder3 tsp
-
water100 g
-
vegetable oil90 g
-
egg yolks3
-
vanilla bean paste1 tsp
-
egg whites3
Assembly
-
dark chocolate30 g
-
pouring (whipping) cream (see Tips)400 g
-
caster sugar½ tbsp
-
vanilla bean paste½ tsp
-
Kirsch4 tbsp
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 slice
Sodium
218.4 mg
Protides
4.7 g
Calories
1603 kJ /
381.7 kcal
Lipides
23.9 g
Fibre
1.4 g
Graisses saturées
10.7 g
Glucides
34.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Rose gold baking
21 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Ice cream cone cupcakes
55 min
$250 chocolate chunk cookies
2 godz. 30 min
Amarula coffee
10 min
Fruit and nut loaf
27 godz. 50 min
Jam-filled sweet potato doughnuts
3 godz. 10 min
Xian rou bao zi (steamed pork buns)
2 godz. 30 min
Banoffee tartlets
1 godz. 45 min
Glacé icing
5 min
Jelly roll-ups
25 godz. 45 min
Layered chocolate orange slice
2 godz. 40 min
Mini caramelly cupcakes with coconut cream cheese topping
2 godz.
Sherbet bags
4 godz. 20 min