Appareils et accessoires
Maple pecan ice cream
Prép. 20min
Total 26h 30min
10 portions
Ingrédients
Pecan brittle
-
pecan nuts150 g
-
white sugar250 g
-
water1070 g
-
unsalted butter chilled and added to mixing bowl in 1 piece (approx. 6 x 4 x 1 cm)30 g
-
lemon juice (see Tips)1 tsp
-
vinegar50 g
Maple Ice Cream
-
vanilla bean pod and seeds1
-
full cream milk40 g
-
pouring (whipping) cream400 g
-
pure maple syrup180 g
-
glucose syrup30 g
-
egg yolks6
-
salt (optional)1 pinch
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
42.8 mg
Protides
3.7 g
Calories
1866 kJ /
446 kcal
Lipides
30.3 g
Fibre
1.4 g
Graisses saturées
12.5 g
Glucides
43.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Beat the heat
23 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Zoodles Carbonara (Thermomix® Spiralizer, TM5)
Pas d’évaluation
Crispy Parmesan Salmon with Vegetables and Lemon Cream Sauce
1h
Pickled Korean daikon (Thermomix® Cutter)
20min
Spiralized sweet potato curry rosti
30min
Crispy potato and turkey sliders (Thermomix® Spiralizer, using modes)
1h
Chocolate and chilli tart
25h
Gluten free loaves
2h 15min
Honey sesame snaps
1h 50min
Tuna sushi rolls
1h 25min
Melting moments with lemon cream
45min
Crumbs chocolate chip cookies
1h 10min
Raspberry and vanilla marshmallows
2h 15min