Versions compatibles
Sumac beef with olive and parsley smashed potatoes
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 1 - 2 tbsp sumac, to taste
- 1 tbsp dried oregano
- 1 ½ tsp salt, plus extra for seasoning
- 1 tsp ground black pepper, plus extra for seasoning
- 1600 g water
- 1 carrot, cut into pieces
- 1 brown onion, cut into quarters
- 3 celery stalks, cut into pieces
- 3 garlic cloves, roughly chopped
- 1200 - 1300 g beef roast, trimmed (see Tip)
- 1000 g new baby potatoes, washed
- 1 - 2 tbsp oil, plus extra to taste
- 1 - 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, roughly chopped
- 2 - 3 tbsp pitted black olives, roughly chopped
- mixed leafy greens, of choice to serve
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1998.1 kJ / 475.7 kcal
- Protides
- 52.9 g
- Glucides
- 24.2 g
- Lipides
- 17.2 g
- Graisses saturées
- 4.5 g
- Fibre
- 5.3 g
- Sodium
- 1265.4 mg
Recettes alternatives
Beef cobbler with polenta dumplings
1h 30min
Pork fillet with mustard
35 min
Spice-rubbed chicken with maple glaze
25 min
Meatballs with white wine mushroom sauce
35 min
Chicken stock paste
45 min
Meat stock paste
45 min
Veal involtini
35 min
Swedish meatballs with gravy
30 min
Meatballs in red pepper sauce
30 min
Slow roasted lamb shoulder and fennel with agrodolce dressing
5h 15min
Soutzoukakia ("little sausages") with rice
1h
Paprika chicken with creamy paprika sauce
40 min