Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 150 g brown onion, cut into halves
- 2 garlic cloves
- 80 g unsalted butter, cut into pieces
- 4 pork fillets (approx. 800 g), trimmed and cut into pieces (3 cm)
- 1 tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 2 tbsp gluten free flour (see Tips)
- 100 g dry Marsala wine
- 200 g fresh mixed mushrooms of choice, cut into slices or quarters
- 250 g mascarpone cheese
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2780.6 kJ / 662.1 kcal
- Protides
- 51.2 g
- Glucides
- 8.7 g
- Lipides
- 45 g
- Graisses saturées
- 29.9 g
- Fibre
- 1.9 g
- Sodium
- 653.9 mg
Recettes alternatives
Pork fillet with mustard
35min
Meatballs with white wine mushroom sauce
35min
Beef stroganoff
35min
Pork and gravy with red wine cabbage
1h 10 min.
Remoulade chicken with prosciutto potatoes
40 min.
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45min
Chicken with sparkling wine cream sauce
1h 5 min.
White fish and lemon risotto
30 min.
Zurich-style veal strips with potatoes
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Beef Burgundy
1h 45 min.
Beef "Burgundy"
40 min.
Paprika chicken with sour cream sauce
1h 15 min.