Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 40 g lemon juice (approx. 1 lemon)
- 20 g olive oil, plus extra to coat potatoes
- 1 lemon, zest only, finely grated, no white pith
- 8 sprigs fresh thyme
- 4 garlic cloves, thinly sliced
- 2 chicken Marylands (approx. 750 g), skin on
- 500 g water
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 2 potatoes, peeled and cut into cubes
- 1 pinch sea salt, to taste
- 200 - 300 g mixed vegetables (e.g. beans, carrots, broccoli)
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 4836.7 kJ / 1156 kcal
- Protides
- 69.8 g
- Glucides
- 54.8 g
- Lipides
- 72.9 g
- Graisses saturées
- 18.4 g
- Fibre
- 9.3 g
- Sodium
- 601.7 mg
Recettes alternatives
Chicken fusilli with mushrooms
40min
Spice-rubbed chicken with maple glaze
25min
Chicken with creamy vegetable sauce
35min
Meatballs with tomato sauce
40min
Pork and gravy with red wine cabbage
1 Std. 10 Min
Chicken and warm potato salad
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Lamb cutlets with pumpkin and pistachio salad
40min
Veal pizzaiola
40min
Layered chicken dinner
1h 45min
Green bean bundles, potatoes and thyme butter
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Vegetable potato salad with chicken
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Chicken and mushroom lasagne
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