Versions compatibles
Butternut pumpkin soup, fish with rice and vegetables, apple-pear crumble
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 100 g long-grain white rice
- 400 g water
- 2 skinless, white fish fillets, 150-180 g each
- 1 tsp salt
- 1 - 2 pinches ground black pepper, plus extra to taste
- 6 cherry tomato, cut into halves
- 120 g apples (1 apple), cut into pieces (1.5 cm) and cored
- 120 g pears (1 pear), cut into pieces (1.5 cm) and cored
- 1 tbsp honey
- 1 tbsp lemon juice
- 130 g carrots, cut into matchsticks (1 cm x 5 cm)
-
4
asparagus spears, cut into halves lengthways if thicker than 1 cm
ou 150 g broccoli broken into florets - 40 g plain flour
- 20 g brown sugar
- 20 g butter
- 150 g onions, cut into pieces (4 cm)
- 1 garlic clove
- 250 - 300 g butternut pumpkin, peeled and cut into pieces (3 cm)
- 20 g extra virgin olive oil
- 80 g ripe tomatoes, cut into pieces
- fresh chives, cut into small pieces, for garnishing
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 3480 kJ / 832 kcal
- Protides
- 43 g
- Glucides
- 105 g
- Lipides
- 22 g
- Fibre
- 13.2 g
Recettes alternatives
Cauliflower rice pilaf with sweet potato
40min
Pizza dough with a trio of toppings
2 godz. 10 min
Pumpkin and ginger soup
35min
Bolognaise sauce for two
20 Min
Pumpkin soup
30min
Banana sesame cake
4h 20min
Fish fillets with fresh corn polenta
1 Std. 5 Min
Beetroot soup with herb dumplings
1h 10 min
Hearty seven vegetable soup
30min
Cauliflower "fried" rice
45min
Gluten free scones
30min
Prawn and mushroom crepes
50min