Mushroom and white wine cream sauce
TM6

Mushroom and white wine cream sauce

4.5 (52 évaluations )

Ingrédients

  • 12 g dried porcini mushrooms
  • 230 g water
  • 100 g fresh portobello mushrooms, cut into pieces
  • 50 g unsalted butter, chilled and cut into pieces
  • 60 g eschalots, cut into halves
  • 120 g dry white wine
  • 1 tsp Chicken stock paste (see Tips)
  • 125 g pouring (whipping) cream
  • 25 g plain flour
  • ¼ - ½ tsp salt
  • 2 pinches ground black pepper

Infos nut.
par 600 g
Calories
3971.3 kJ / 945.5 kcal
Protides
13 g
Glucides
27 g
Lipides
87.6 g
Graisses saturées
56.8 g
Fibre
3.9 g
Sodium
1659 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives