Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Chicken rice
- 100 g red cabbage, cut into pieces (5-6 cm)
- 1 carrot (approx. 100 g), cut into matchsticks
- 1000 g water
- 250 g jasmine rice
- 1 tsp salt, plus extra to season
- 500 g chicken tenderloins, cut into strips (approx. 2 cm wide)
- 2 tsp sesame oil
- fresh ground black pepper, to season
Korean barbecue sauce
- 2 garlic cloves
- 1 long red chilli, deseeded if preferred
- 3 cm piece fresh ginger, peeled
- 40 g soy sauce
- 50 g rice wine vinegar
- 60 g water
- 60 g soft dark brown sugar
- 2 eggs, lightly beaten
- 1 pinch salt, to season
- 1 pinch ground black pepper, to season
Assembly
- 130 g bean sprouts
- 50 g fresh baby spinach leaves
- 4 sprigs fresh coriander, leaves only
- 2 spring onions/shallots, white part only, cut into thin slices for garnishing
- 1 tsp black sesame seeds, for garnishing
- Infos nut.
- par 1 portions
- Calories
- 1422.7 kJ / 338.7 kcal
- Protides
- 25.9 g
- Glucides
- 45.3 g
- Lipides
- 5.4 g
- Graisses saturées
- 1.4 g
- Fibre
- 2.9 g
- Sodium
- 923.5 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Thai beef salad with noodles
1h
Thai beef salad
1h 20min
Tandoori chicken wraps
50min
Hoisin pork bowl
30min
Korean barbecue pork with rice salad
40min
Sweet and sour pork
40min
Sticky sesame chicken
40min
Chicken in peanut sauce with chilli-cucumber salad
35min
Cajun chicken schnitzel and slaw
45 Min
Chiang Mai noodles
25 min
Asian-style pork noodles
1h
Asian chicken noodle salad
45 Min