Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Pickle
- 250 g soy sauce
- 200 g white sugar
- 250 g white wine vinegar
- 1 daikon, trimmed, peeled, cut into quarters and finely sliced (approx. 400-600 g)
- 1 carrot, peeled and cut into slices (3 mm)
- 2 fresh long red chillies, trimmed and thinly sliced
Potato salad
- 1000 g water
- 1 tsp sea salt
- 800 g new baby potatoes, peeled (see Tips)
- 3 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
- 200 g Kewpie mayonnaise
- ¼ tsp sesame oil
- 1 Lebanese cucumber, cut into quarters and sliced
- long red chilli, trimmed and thinly sliced to garnish
- spring onion/shallot, trimmed and thinly sliced to garnish
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1726.1 kJ / 411 kcal
- Protides
- 4.8 g
- Glucides
- 24.4 g
- Lipides
- 32.3 g
- Graisses saturées
- 5 g
- Fibre
- 3.8 g
- Sodium
- 872.1 mg
Recettes alternatives
San bei ji (three cup chicken,TM6)
35min
Jo Whitton's Wholesome meatball soup
50min
Ginger salmon udon with spiced cashews
35min
Korean beef bulgogi (TM6)
1h 30min
Pickled cabbage salad (Thermomix® Cutter, TM6)
10min
Smoky bean and tomato bowl (Diabetes, TM6)
30min
Korean pickled potato salad (peeler)
25h 10 min
Crispy-skinned snapper with macadamia cream and spring vegetables
1h
Ginger beer and sesame dipping sauce (for dumplings)
10min
Chipotle bean and corn salad
40min
Southern-style chicken
40min
Poached eggs using blade cover
30min