Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Pickle
- 250 g soy sauce
- 200 g white sugar
- 250 g white wine vinegar
- 1 daikon, trimmed, peeled, cut into quarters and finely sliced (approx. 400-600 g)
- 1 carrot, peeled and cut into slices (3 mm)
- 2 fresh long red chillies, trimmed and thinly sliced
Potato salad
- 1000 g water
- 1 tsp sea salt
- 800 g new baby potatoes, peeled (see Tips)
- 3 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
- 200 g Kewpie mayonnaise
- ¼ tsp sesame oil
- 1 Lebanese cucumber, cut into quarters and sliced
- long red chilli, trimmed and thinly sliced to garnish
- spring onion/shallot, trimmed and thinly sliced to garnish
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1726.1 kJ / 411 kcal
- Protides
- 4.8 g
- Glucides
- 24.4 g
- Lipides
- 32.3 g
- Graisses saturées
- 5 g
- Fibre
- 3.8 g
- Sodium
- 872.1 mg
Recettes alternatives
Ginger salmon udon with spiced cashews
35 Min
Korean bao beef sliders
2h 10min
Anne Tesconi's Chicken roulade all'Italiana
1h 25min
Roast potatoes with gremolata (peeler)
1h 20 min
Korean pickled potato salad (peeler)
25j 10 menit
Korean beef bulgogi (TM6)
1h 30min
Singapore style noodles (Thermomix® Cutter, TM6)
40min
Korean beef bulgogi stir-fry with rice
1h 50 min
Chilli crunch (Thermomix® cutter, TM6)
25 min
Ossobuco with orange and fennel salad
2 Std. 45 Min
Pasta e fagioli
26 godz.
Spinach dumplings with tomato ragout
1h