Appareils et accessoires
Graubünden gerstsoep
Prép. 20min
Total 55min
4 porties
Ingrédients
-
uien gehalveerd80 g
-
wortelen in stukken (3 cm)60 g
-
prei in stukken (3 cm)100 g
-
knolselder in stukken (3 cm)100 g
-
Zwitsers "Bündnerfleisch" in reepjes (2 cm)100 g
-
boter30 g
-
parelgerst80 g
-
water900 g
-
groentebouillonblokjes (elk voor 0,5 l)2
-
opklopbare room, 30-40% V.G.100 g
-
zout naar eigen smaak1 snuifje
-
gemalen peper naar eigen smaak1 snuifje
-
verse bladpeterselie (±10 g), enkel de blaadjes, fijngehakt½ bos
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
9 g
Calories
1137 kJ /
273 kcal
Lipides
17 g
Glucides
19 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Traditionele recepten
47 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Kip in adobo saus met puree van bakbananen
Pas d’évaluation
Paneer tikka pizza
Pas d’évaluation
Artisjoksoep, roomkaas en munt - Citroen broodstengels
Pas d’évaluation
Miso witvis met sperziebonen en kikkererwtenpuree
Pas d’évaluation
Roerbak met aubergines en kofu
Pas d’évaluation
Rassolnik (gepekelde augurken soep)
1h 20min
Aardappel- en gedroogde champignonsoep
Pas d’évaluation
Groen gekleurde eieren
Pas d’évaluation
Koken van gierst
Pas d’évaluation
Russische rode bietensalade
1h 10min
Aardappel-spinaziesoep met hartige eiercustard
45min
Verse Tomatensoep
30min