Appareils et accessoires
Carpaccio van rode biet en burrata met de Peeler
Prép. 15min
Total 1h 25min
8 porties
Ingrédients
Vinaigrette
-
extra vergine olijfolie140 g
-
witte azijn60 g
-
citroensap30 g
-
Dijon mosterd1 tl
-
ahornsiroop15 g
-
gedroogde basilicum5 tl
-
zout naar eigen smaak½ tl
-
gemalen zwarte peper naar eigen smaak¼ tl
Rode biet
-
rauwe rode bieten in hun geheel, klein van formaat800 g
-
water1110 g
-
rucola115 g
-
burrata225 g
-
granaatappelpitten (optionnel)2 el
-
pecannoten (optionnel) gehakt2 el
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
418.1 mg
Protides
8.2 g
Calories
1234.5 kJ /
295 kcal
Lipides
24.2 g
Fibre
3.3 g
Graisses saturées
6.5 g
Glucides
12.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
TM Basis
8 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Bloemige Focaccia
Keine Bewertungen
Zoetzure tempé
50 Min
Vegan boter
Keine Bewertungen
Champignon en spinazie lasagne
Keine Bewertungen
Bloemkool korma
2 Std. 20 Min
Rode bietensalade
10 Min
Tomaat en Chili jam
1 Std. 15 Min
Demo recept Broccoli Salade met Rode Pepers en Pijnboompitten
10 Min
Green Godess Salade
20 Min
Soba noodle mee goreng
40 Min
Zwarte spaghetti met garnalen
45 Min
Zalm, quinoa, feta en salade van gemengde groenten
50 Min