Appareils et accessoires
Quick herb paste
Prép. 10min
Total 10min
180 g
Ingrédients
-
extra virgin olive oil plus extra to cover100 g
-
mixed fresh herbs (see Tips)60 g
-
fresh long green chilli deseeded if preferred and cut into pieces1
-
sea salt1 tsp
-
garlic clove1
Niveau
facile
Infos nut. par 180 g
Sodium
1920 mg
Protides
6.6 g
Calories
4485.5 kJ /
1072.1 kcal
Lipides
103.5 g
Fibre
22.9 g
Graisses saturées
17 g
Glucides
43.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Less waste, more food with Thermomix®
70 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Peking-style duck pancakes (MEATER+®)
8h 50min
Curry coconut fish with spiced lentils
30min
Mexican slaw (Thermomix® Cutter)
10min
Hearty minestrone with herb gremolata
40min
Pipi and squid "paella" (Diabetes, TM6)
45min
Hommus
15min
Beetroot salad
10min
Salsa verde
5min
Lebanese-style hommus
13h 15min
Cauliflower hash browns with sauteed mushrooms (Noni Jenkins)
40min
Broccoli, red capsicum and pine nut salad
10min
Pumpkin and ginger soup
35min