Appareils et accessoires
Mexican slaw (Thermomix® Cutter)
Prép. 10min
Total 10min
4 portions
Ingrédients
Mexican slaw
-
red cabbage core removed, cut into wedges to fit feeder tube300 g
-
fennel bulb cut into quarters to fit feeder tube½
-
green apple unpeeled, cored and cut into wedges to fit feeder tube1
Jalapeño dressing
-
pickled jalapeño chillies40 g
-
spring onions/green onions trimmed and cut into pieces2
-
sour cream120 g
-
Tabasco® sauce5 drops
-
sweet smoked paprika¼ tsp
-
sea salt¼ tsp
-
fresh chives chopped, to garnish
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
326.9 mg
Protides
2.2 g
Calories
482.6 kJ /
115.4 kcal
Lipides
6.3 g
Fibre
3.7 g
Graisses saturées
3.5 g
Glucides
14.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Thermomix® Everyday Summer 2024/2025
74 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Thai red chicken curry and rice
40min
Mexican slaw (Thermomix® Cutter,TM6)
10min
Thai Cucumber Salad
15min
Rosti canapé cups with Thermomix cutter
40min
Coleslaw (Thermomix® Cutter, using modes)
10min
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes,Thermomix® Cutter, using modes)
20min
Smoky bean and tomato bowl (Diabetes, TM6)
30min
Smoked trout pâté
3h 15min
Pico de Gallo (Mexican Tomato Salsa)
5min
Cauliflower hummus with green vegetables
1h
Fresh tomato salsa (Pico de gallo)
15min
Fresh jalapeño dip
5min