Versions compatibles
Pork and lentils with onion and radish pickle
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Onion and radish pickle
- ½ red onion, cut into thin slices (see Tip)
- 2 radishes, trimmed and cut into thin slices (see Tip)
- 2 tbsp red wine vinegar
- 1 tbsp caster sugar
Pork with lentils
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 40 g olive oil
- 30 g French mustard
- ½ tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
- 800 g pork fillets, trimmed and cut into halves
- 200 g crème fraîche
- 150 g pouring (whipping) cream
- 1000 g hot water
- 800 g canned lentils, rinsed and drained (approx. 500 g after draining)
- 2 dried bay leaves
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 4470.9 kJ / 1064.5 kcal
- Protides
- 80.6 g
- Glucides
- 72 g
- Lipides
- 46.5 g
- Graisses saturées
- 22.4 g
- Fibre
- 15.3 g
- Sodium
- 508.2 mg
Recettes alternatives
Cauliflower, broccoli and blue cheese gratin
1h
Steamed asparagus with caper crumbs
30min
Potato and porcini mushroom soup
30min
Rosemary and green peppercorn pork fillet
5 Std. 15 Min
Warm capsicum and tomato salad with olives
50min
Mediterranean capsicums
2h
Creamed spinach
15min
Warm cabbage dish
15min
Pork and gravy with red wine cabbage
1h 10 min
Chicken Waldorf salad
40min
Chinese egg noodle soup with mixed mushrooms
35min
Vegetable bake with goat's feta
1 Std. 30 Min