Versions compatibles
Pork and lentils with onion and radish pickle
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Onion and radish pickle
- ½ red onion, cut into thin slices (see Tip)
- 2 radishes, trimmed and cut into thin slices (see Tip)
- 2 tbsp red wine vinegar
- 1 tbsp caster sugar
Pork with lentils
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 40 g olive oil
- 30 g French mustard
- ½ tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
- 800 g pork fillets, trimmed and cut into halves
- 200 g crème fraîche
- 150 g pouring (whipping) cream
- 1000 g hot water
- 800 g canned lentils, rinsed and drained (approx. 500 g after draining)
- 2 dried bay leaves
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 4470.9 kJ / 1064.5 kcal
- Protides
- 80.6 g
- Glucides
- 72 g
- Lipides
- 46.5 g
- Graisses saturées
- 22.4 g
- Fibre
- 15.3 g
- Sodium
- 508.2 mg
Recettes alternatives
Pork fillet wrapped in prosciutto with barbecue butter
1 Std. 30 Min
Kangaroo harissa polpette with lentils and kale
45 Min
Eggplant rotolo
1hod. 40min
Pork with black bean sauce
30min
Five-spice duck with mushrooms, Asian vegetables and rice
1 godz. 5 min
Chicken drumsticks in spicy puttanesca sauce
2小时 15 分钟
Strawberry salad with caramelised sherry vinaigrette
25min
Salmon with fennel and apple salad
1h 20min
Stuffed chicken with herbed mushroom rice
2小时 15 分钟
Five spice duck with mushrooms and Asian greens
45 Min
Lamb with pumpkin and lentils
50min
Chicken and mushroom lasagne
1hod. 55min