Appareils et accessoires
Rhubarb and ginger gin fizz
Prép. 10min
Total 336h 10min
4 glasses
Ingrédients
Rhubarb and ginger infused gin
-
rhubarb (approx. 2-3 stalks), trimmed and cut into pieces (3-4 cm)200 g
-
piece fresh ginger cut into pieces10 cm
-
gin of choice (see Tips)700 g
Rhubarb and ginger gin fizz
-
frozen strawberries150 g
-
ginger beer (cold)250 g
-
ice to serve (optional)
Niveau
facile
Infos nut. par 1 glass
Sodium
12.8 mg
Protides
0.4 g
Calories
351.5 kJ /
83.7 kcal
Lipides
0.1 g
Fibre
1.1 g
Graisses saturées
0 g
Glucides
7.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Ginspiration
11 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Béarnaise sauce
20min
Limoncello Sorbet with Mint and Basil - Sorbetto al limoncello, menta e basilico
18h 25min
Mulled Wine Bellini
2h 40min
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes,Thermomix® Cutter, using modes)
20min
French dressing
5min
Mango chutney
1h 20min
Gorgonzola panna cotta with pear & walnut salad
3h 55min
Parfait au chocolat with summer berries (Nico Moretti)
8h 20min
Rhubarb and vanilla strawberry jam
45min
Crunchy nut snaps
3h 45min
Coconut-lime rice pudding with caramelised pineapple
45min
Bianca Mazur's Frozen Turkish delight martini
12h 5min