Versions compatibles
Pork fillet wrapped in prosciutto with barbecue butter
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Barbecue butter
- 1 garlic clove
- ½ tsp fresh rosemary leaves
- 20 g eschalot
- 20 g sun-dried tomatoes in oil, drained
- 1 pinch salt, to season
- 1 pinch ground black pepper, to season
- 50 g unsalted butter, softened and cut into pieces
- ½ tsp liquid smoke seasoning (see Tips)
Pork fillet wrapped in prosciutto
- 1850 g water, plus extra to submerge bag
- 30 g freshly squeezed lemon juice or 1 tsp ascorbic acid (see Tips)
- 100 g prosciutto
- 250 - 300 g pork fillet
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- 70 g basil pesto (see Tips)
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2962.6 kJ / 705.4 kcal
- Protides
- 54.5 g
- Glucides
- 6.6 g
- Lipides
- 50.9 g
- Graisses saturées
- 20.5 g
- Fibre
- 4.1 g
- Sodium
- 2348.6 mg
Recettes alternatives
Pork belly with spring onions
1h 10 min
Chinese pork with vegetables
1j 20 menit
Duck breast à l`orange with orange zabaglione
2 godz. 20 min
Cider-brined pork chops with apple dressing
2 godz. 20 min
Pork belly with noodles and chilli miso sauce (TM6)
4h 20 min
Korean barbecue pork with rice salad
40 min
Beef cheeks with vanilla carrot purée and thyme glazed carrots
7h 25min
Strawberry salad with caramelised sherry vinaigrette
25 min
Rare beef steak with herb garlic butter
2h 15 min
Chinese five spice beef cheeks
4 godz. 25 min
Scallops with pea purée
25 min
Beef cheek Bourguignon
5hod. 25min