![Pork fillet wrapped in prosciutto with barbecue butter Pork fillet wrapped in prosciutto with barbecue butter](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/658f678a-ad29-47ca-97e3-da6b944e5435/Derivates/67eca76c-1109-4c6b-8517-b38454ee1d7d.jpg)
Versions compatibles
Pork fillet wrapped in prosciutto with barbecue butter
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Barbecue butter
- 1 garlic clove
- ½ tsp fresh rosemary leaves
- 20 g eschalot
- 20 g sun-dried tomatoes in oil, drained
- 1 pinch salt, to season
- 1 pinch ground black pepper, to season
- 50 g unsalted butter, softened and cut into pieces
- ½ tsp liquid smoke seasoning (see Tips)
Pork fillet wrapped in prosciutto
- 1850 g water, plus extra to submerge bag
- 30 g freshly squeezed lemon juice or 1 tsp ascorbic acid (see Tips)
- 100 g prosciutto
- 250 - 300 g pork fillet
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- 70 g basil pesto (see Tips)
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2962.6 kJ / 705.4 kcal
- Protides
- 54.5 g
- Glucides
- 6.6 g
- Lipides
- 50.9 g
- Graisses saturées
- 20.5 g
- Fibre
- 4.1 g
- Sodium
- 2348.6 mg
Recettes alternatives
Rare beef steak with herb garlic butter
2h 15min
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
2h 20min
Slow cooked ribs in smoked paprika barbecue sauce
3 Std. 15 Min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2h 20min
Barbecued pork ribs
26 godz. 15 min
Beef cheeks with vanilla carrot purée and thyme glazed carrots
7h 25min
Sous-vide Pork Tenderloin with Ginger Glaze
1u. 40min
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1ч. 5 мин.
Sous vide pears with cinnamon sauce (TM6)
2h
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2h 20min
Five spice chicken with asparagus and pea salad
2 Std. 10 Min
Chicken chasseur
1 Std. 50 Min