Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 80 g extra virgin olive oil
- ¾ tsp salt, plus extra to taste
- ½ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 2 tbsp grated lemon zest
- 4 white fish fillets (120-200 g each - see Tips)
- 200 g mixed vegetables (e.g. carrots, zucchini, celery stalks, turnip), cut into pieces
- 6 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 50 g lemon juice (approx. 1 lemon)
- 500 g water
- 400 g potatoes, peeled, cut into slices (3 mm)
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1869.3 kJ / 445.1 kcal
- Protides
- 43.2 g
- Glucides
- 13.9 g
- Lipides
- 23.3 g
- Graisses saturées
- 4 g
- Fibre
- 3 g
- Sodium
- 610.2 mg
Recettes alternatives
Steamed fish fillets in a creamy leek sauce
35 分钟
Salmon and fennel risotto
30 分钟
Cod with citrus butter
40 分钟
Prawns in chilli butter with risoni and herb salad
30 分钟
Chicken cacciatore
50 分钟
Ratatouille
40 分钟
Chicken with creamy vegetable sauce
35 分钟
Indian-style fish with yoghurt sauce, potatoes and vegetables
Pas d’évaluation
Fish fillets with fresh corn polenta
1h 5min
Chicken fusilli with mushrooms
40 分钟
Fish balls with yoghurt sauce
1 Std. 50 Min
Risoni with salmon and spinach
25 min