Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- ½ garlic clove
- 3 sprigs fresh dill, leaves only, plus extra for garnishing
- ½ lemon, zest only, no white pith (optional)
- 1 tbsp lemon juice (approx. ½ lemon)
- 80 g sour cream
- 1 tbsp olive oil
- 1 pinch salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- 900 g water
- 250 g potatoes (approx. 2-3 potatoes), peeled and cut into pieces (2-3 cm - see Tip)
- 250 g fresh skinless, boneless salmon fillets (approx. 2 fillets)
- 1 bunch green asparagus, ends trimmed and cut into quarters
- 20 g pickled capers, drained
- 40 g mixed baby leaf salad, to serve
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2212.4 kJ / 528.8 kcal
- Protides
- 32.2 g
- Glucides
- 30.4 g
- Lipides
- 31.8 g
- Graisses saturées
- 9.5 g
- Fibre
- 6.3 g
- Sodium
- 435.4 mg
Recettes alternatives
White fish and lemon risotto
30 Min
Steamed fish fillets in a creamy leek sauce
35min
Almond crusted salmon with asparagus fettuccine
35min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30 Min
Spelt and chicken salad
1h 15min
Salmon niçoise salad
35min
Chilli lime prawns with soba noodles
25 dk
Fish and mixed vegetable parcels
1h 15min
Salmon with yoghurt dressing
55 Min
Balsamic salmon and zucchini noodles
35min
Steamed salmon with broccoli pesto
25 dk
Risoni with salmon and spinach
25 dk