Versions compatibles
Melted Brie with basil and lemon pesto
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 30 g extra virgin olive oil
- ½ lemon, zest only, no white pith
- 50 g Parmesan cheese, crust removed and cut into cubes (3 cm)
- 2 garlic cloves
- 40 g lemon juice (approx. 1 lemon)
- 100 g roasted pine nuts
- 20 g fresh basil, leaves only
- 1 pinch sea salt, to taste
- 500 g water
- 125 g Brie cheese, or Camembert cheese
- 250 g cherry tomatoes, on a vine, or grape tomatoes, on a vine
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1159 kJ / 276 kcal
- Protides
- 9.6 g
- Glucides
- 2.3 g
- Lipides
- 25 g
- Graisses saturées
- 7.2 g
- Fibre
- 1.7 g
- Sodium
- 261.9 mg
Recettes alternatives
Beetroot, Parmesan and cashew dip
5 min
Leek and smoked salmon dip
55 Min
Beetroot, pear and blue cheese salad
1 Std. 10 Min
Mixed tomato and labne salad
24h 20min
Watermelon canapés with whipped feta and walnuts
20 min
Chocolate and anise fruit bark
2hod. 20min
Camembert with cranberries and almonds
30 min
Carrot, feta and mint salad
40 Min
Soufflé omelette with hot smoked salmon
25min
Risoni salad with artichoke and feta
25min
Coffee-rubbed beef with fennel salad
3h 15min
Prosciutto and sun-dried tomato muffins
40 Min