![Salmon fillets with buckwheat and asparagus Salmon fillets with buckwheat and asparagus](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/5A5E56C0-BFBF-46D5-BFEE-DB2132D698B4/Derivates/187A4775-D277-43CC-B438-F0CFE5A1DD84.jpg)
Versions compatibles
Salmon fillets with buckwheat and asparagus
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 1 tsp orange zest
- 100 g orange juice (approx. 1 orange)
- 30 g honey
- ¼ tsp wasabi paste, to taste
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 sprigs fresh dill, leaves only
- 4 sprigs fresh coriander, leaves only
- 4 fresh skinless, boneless salmon fillets (approx. 500-600 g total)
- 1 - 2 pinches sea salt, plus extra to season
- 1 - 2 pinches ground black pepper, plus extra to season
- 1 leek, white part only, cut into quarters (approx. 160 g)
- 20 g extra virgin olive oil
- 20 g butter
- 300 g buckwheat
- 100 g verjuice or dry white wine
- 750 g water
- 2 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 40 g lemon juice (approx.1 lemon)
- 1 bunch asparagus, trimmed and cut into halves
- 100 g roasted unsalted cashew nuts
- 30 g pepitas or sunflower seeds
- 50 g fresh goat's cheese, crumbled
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 4171 kJ / 993 kcal
- Protides
- 63.7 g
- Glucides
- 65.5 g
- Lipides
- 51.9 g
- Graisses saturées
- 13.1 g
- Fibre
- 8.4 g
- Sodium
- 2135.9 mg
Recettes alternatives
Fennel, Celery and Green Apple Salad (TM6)
Pas d’évaluation
Steamed beetroot with creamy walnut sauce
1h
Country-style chicken liver fritters
35 Min
Black-eyed bean stew with baby squid
5h 15min
Sardines in parcels with green bean salad
Pas d’évaluation
Russian beetroot salad
1 Std. 10 Min
Spiced oranges and dates with yoghurt cream
30min
Tahini cream with blackberries (Raymond Capaldi)
4 Std. 30 Min
Fish fillets with fresh corn polenta
1 godz. 5 min
Salmon with yoghurt dressing
55 min
Spiced fennel and silverbeet with fried eggs
35 Min
Steamed salmon with broccoli pesto
25 Min