Versions compatibles
Salmon with mango sauce, snow peas and carrots
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Salmon, carrots and snow peas
- ½ - 1 tsp cayenne pepper
- 1 tsp salt
- 1 pinch ground nutmeg
- 2 pinches ground white pepper
- 4 skinless salmon fillets (150-180 g each, 4 cm thick)
- 200 g carrots, cut into pieces (approx. 2 mm)
- 250 g snow peas, cut into halves
Mango sauce
- 250 g mango, flesh only, cut into pieces (approx. 3 cm)
- 50 g brandy
- 1 tsp curry powder
- 300 g water
- 100 g pouring (whipping) cream
- 120 g plain yoghurt
- 1 pinch salt
- 1 pinch ground white pepper
- 1 sprig fresh parsley, leaves only, for garnishing (optionnel)
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2144 kJ / 513 kcal
- Protides
- 37 g
- Glucides
- 18 g
- Lipides
- 28 g
- Fibre
- 4 g
Recettes alternatives
Fish and mixed vegetable parcels
1 Std. 15 Min
Chicken with sparkling wine cream sauce
1h 5min
Almond crusted salmon with asparagus fettuccine
35 min
Turkey roll with cranberry and cherry sauce
2h 30min
Steamed salmon with broccoli pesto
25 min
Pork in creamy Marsala wine sauce
25 min
Lamb cutlets with pumpkin and pistachio salad
40 min
Fish fillets with fresh corn polenta
1h 5min
Prawn and mushroom crepes
50 min
Steamed fish fillets in a creamy leek sauce
35 min
Cranberry and Camembert stuffed chicken
45 min
Lemon chicken with crispy potatoes
2h 40min