Versions compatibles
Salmon with mango sauce, snow peas and carrots
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Salmon, carrots and snow peas
- ½ - 1 tsp cayenne pepper
- 1 tsp salt
- 1 pinch ground nutmeg
- 2 pinches ground white pepper
- 4 skinless salmon fillets (150-180 g each, 4 cm thick)
- 200 g carrots, cut into pieces (approx. 2 mm)
- 250 g snow peas, cut into halves
Mango sauce
- 250 g mango, flesh only, cut into pieces (approx. 3 cm)
- 50 g brandy
- 1 tsp curry powder
- 300 g water
- 100 g pouring (whipping) cream
- 120 g plain yoghurt
- 1 pinch salt
- 1 pinch ground white pepper
- 1 sprig fresh parsley, leaves only, for garnishing (optionnel)
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2144 kJ / 513 kcal
- Protides
- 37 g
- Glucides
- 18 g
- Lipides
- 28 g
- Fibre
- 4 g
Recettes alternatives
Citrus seafood salad
1hod.
Steamed fish fillets in a creamy leek sauce
35 min
Almond crusted salmon with asparagus fettuccine
35 min
White fish and lemon risotto
30 min
Chicken and warm potato salad
55 Min
Mediterranean salmon and couscous parcels
25min
Salmon, asparagus and potato salad
40 Min
Seafood and corn chowder
40 Min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30 min
Balsamic salmon and zucchini noodles
35 min
Cod with citrus butter
40 Min
Steamed salmon with broccoli pesto
25min