Creamy cauliflower and blue cheese pasta
TM6 TM5

Creamy cauliflower and blue cheese pasta

3.4 (70 évaluations )

Ingrédients

  • 40 g salted butter
  • ½ - 1 tsp salt, to taste
  • 2 garlic cloves
  • 400 g cauliflower, cut into pieces
  • 300 g milk
  • 550 g water
  • 300 g fettuccine
  • 2 bunches asparagus, cut into bite-size pieces
  • 130 - 150 g blue cheese, crumbled, to taste
  • 60 g fresh baby spinach leaves
  • ground black pepper, to serve

Infos nut.
par 1 portion
Calories
2390.9 kJ / 569.3 kcal
Protides
24.3 g
Glucides
59.3 g
Lipides
24.3 g
Graisses saturées
14.9 g
Fibre
7.8 g
Sodium
1097.9 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives