Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 500 g water
- 400 g cauliflower, cut into bite-size florets
- 400 g sweet potato, peeled and cut into thin slices (5 mm)
- 1 brown onion (approx. 120 g), cut into halves
- 2 garlic cloves
- 40 g salted butter
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 200 g full cream milk
- 2 pinches ground black pepper, plus extra to season
- 2 pinches ground nutmeg
- 2 egg yolks
- 375 g fresh lasagne sheets
- 50 - 70 g fresh baby spinach leaves
- 3 - 4 sprigs fresh basil, leaves only, finely sliced, plus extra to serve (optional)
- 300 - 330 g roasted red capsicum, rinsed and drained, torn into pieces
- 100 g feta cheese, crumbled
- 1 - 2 pinches paprika
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1806.8 kJ / 301 kcal
- Protides
- 15.9 g
- Glucides
- 47.7 g
- Lipides
- 17.8 g
- Graisses saturées
- 8 g
- Fibre
- 8.7 g
- Sodium
- 424.2 mg
Recettes alternatives
Feta, spinach and potato frittata
1h
Lentil and pumpkin pot pies
1h 25min
Sweet potato frittata with coriander chilli sauce
1h 35min
Vegetarian sausage rolls
40 min
Butternut mac and cheese
45min
Sweet potato lasagne
1h 20min
Sweet potato, parsnip and broccoli frittata
55min
Zucchini, lentil and coconut stew
30min
Pumpkin tart
2 Std. 15 Min
Vegetable lasagne
1h 35min
Vegetable bake with goat's feta
1 Std. 30 Min
Vegetable curry with cauliflower couscous
45min