Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Dumplings
- 25 g butter, plus extra for greasing
- 300 g day old bread, cut into pieces (3 cm) (see Tips)
- 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves and stalks
- 80 g brown onion (approx. ½ onion), cut into halves
- 200 g full cream milk
- 2 eggs
- 2 pinches ground nutmeg
- 1 tsp salt
- 2 pinches ground black pepper, to taste
Goulash
- 3 garlic cloves
- 450 g onions (approx. 2½ onions), cut into quarters
- 30 g vegetable oil
- 750 g beef chuck steak, cut into pieces (3 cm)
- 1 tbsp sugar
- 50 g tomato paste
- 350 g fresh tomatoes (approx. 3), cut into pieces
- 200 g red wine
- 2 tbsp sweet paprika
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- ½ tsp caraway seeds
- 1 lemon, zest only, no white pith
- 1 tbsp fresh marjoram
- 3 dried bay leaves
- ½ tsp ground allspice
- 1 pinch ground cloves
- 300 g water
- 30 g plain flour
- 100 g red capsicum, cut into thin slices
- 100 g green capsicum, cut into thin slices
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2134.3 kJ / 508.2 kcal
- Protides
- 37.9 g
- Glucides
- 38.5 g
- Lipides
- 21 g
- Graisses saturées
- 21 g
- Fibre
- 8.4 g
- Sodium
- 1213.9 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Beef Burgundy
1h 45min
Beef and mushroom hot pot
2h
Beef stew with buttermilk dumplings
1h 40min
Shepherd's pie
55 Min
Chicken cacciatore
50min
Beef stroganoff
35 Min
Hungarian goulash
1h 30min
Beef "Burgundy"
40 Min
Beef cobbler with polenta dumplings
1h 30min
Beef and pepper ragu
2h 15min
Irish stew
1h 30min
Southern-style pork and bean casserole
40 Min