Appareils et accessoires
Chocolate ripple cheesecake towers
Prép. 30min
Total 40min
14 portions
Ingrédients
Chocolate ripple biscuits
-
plain flour200 g
-
cocoa powder60 g
-
baking powder1 tsp
-
salt1 pinch
-
raw sugar100 g
-
unsalted butter cut into pieces150 g
-
egg1
-
water40 g
Cheesecake
-
white sugar60 g
-
cream cheese250 g
-
smooth ricotta cheese200 g
-
lemon juice2 tsp
-
natural vanilla extract1 tsp
-
fresh mixed berries to serve500 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portions
Sodium
125.9 mg
Protides
6.2 g
Calories
1149.2 kJ /
273.6 kcal
Lipides
16.1 g
Fibre
2.7 g
Graisses saturées
10.6 g
Glucides
25.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Entertaining with Dani Valent
95 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Salted caramel slice
2h 30min
Banana bread
1h 50min
Buttercream icing
10min
White chocolate mousse cups
3h 35min
Gluten free sausage rolls
2h 5min
Lemon cupcakes with citrus syrup
40min
Basic vanilla cupcakes
35min
Lemon and coconut blondies
40min
Simple butter biscuits
3h 20min
Pancake and fruit kebabs
1h
Pikelets
35min
Buttermilk scones
35min