Mushroom and bacon pasta
TM6 TM5 TM31

Mushroom and bacon pasta

4.2 (191 évaluations )

Ingrédients

  • 600 g fresh tortellini (see Tip)
  • 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
  • 1 leek, white part only, trimmed and cut into pieces
  • 2 garlic cloves
  • 4 - 5 rindless bacon rashers, cut into pieces (2-3 cm)
  • 30 g unsalted butter
  • 200 g fresh Swiss brown mushrooms, cut into halves
  • 60 g dry white wine
  • 200 g pouring (whipping) cream
  • 1 tsp fresh thyme leaves
  • fresh flat-leaf parsley, leaves only, for garnishing

Infos nut.
par 1 portion
Calories
2353.8 kJ / 560.5 kcal
Protides
24.4 g
Glucides
31.6 g
Lipides
35.4 g
Graisses saturées
20.9 g
Fibre
5.2 g
Sodium
1032.2 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives