Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 60 g Parmesan cheese, crust removed and cut into pieces (3 cm)
- 2 garlic cloves
- 60 - 80 g brown onion, cut into halves
- 20 g olive oil
- 150 g fresh Swiss brown mushrooms, cut into quarters
- 400 g water
- 200 g pouring (whipping) cream
- 250 g skinless chicken thigh fillets, cut into pieces (3 cm) (see Tips)
- 2 - 3 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- ¼ tsp ground black pepper
- 200 g dried fusilli pasta or similar short dried pasta
- 150 g fresh green beans, cut into pieces (2-3 cm) (optional)
- 70 g cherry tomatoes, cut into halves (optional)
- 2 sprigs fresh basil, leaves only, for garnishing
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2383.5 kJ / 567.5 kcal
- Protides
- 26 g
- Glucides
- 38.2 g
- Lipides
- 33.7 g
- Graisses saturées
- 17.1 g
- Fibre
- 4.6 g
- Sodium
- 484.8 mg
Recettes alternatives
Beef "Burgundy"
40 min
Chicken and mushroom lasagne
1 godz. 55 min
Pasta with tuna
30 min
Risoni with salmon and spinach
25 min
Meatballs with white wine mushroom sauce
35 min
Creamy chicken and sun-dried tomato pasta
30 min
Mushroom and bacon pasta
30 min
Linguine with salmon and herbs
25 min
Chicken with spinach and almond pesto tagliatelle
35 min
Chicken and pesto risoni
35 min
Beef stew with buttermilk dumplings
1 godz. 40 min
Chicken pesto pasta
30 min