Leek and cheddar pudding
TM6 TM5 TM31

Leek and cheddar pudding

3.4 (30 évaluations )

Ingrédients

  • 30 g unsalted butter, plus extra for greasing
  • 650 g sourdough bread (day old), cut into slices (1.5 cm)
  • 100 g tasty cheese, cut into pieces (3 cm)
  • 3 garlic cloves
  • 3 leeks, white and light green parts only (approx. 350 g), cut into slices
  • 60 g fresh baby spinach
  • 1 dried bay leaf
  • 4 sprigs fresh thyme, leaves only
  • ½ tsp salt, to taste
  • ¼ tsp ground black pepper, to taste
  • 6 eggs
  • 350 g milk
  • 300 g sour cream
  • 2 tsp Dijon mustard

Infos nut.
par 1 portion
Calories
2897.7 kJ / 689.9 kcal
Protides
26.7 g
Glucides
56 g
Lipides
39.2 g
Graisses saturées
22.2 g
Fibre
5.9 g
Sodium
988.2 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives