Versions compatibles
Herb-salted chicken and chickpea casserole
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Crumb
- 40 g manchego cheese, cut into pieces (3 cm)
- 80 g sourdough bread, day old
- 60 g hazelnuts, without skin, roasted
Herb salt
- 10 sprigs fresh thyme, leaves only
- 3 sprigs fresh oregano, leaves only
- 3 tsp flaked salt
- 1 garlic clove
Casserole
- 1 garlic clove
- 30 g olive oil, plus 1 tbsp extra for frying
- 120 g bacon, cut into pieces (1 cm)
- 2 dried bay leaves
- 200 g red capsicum, deseeded and cut into strips
- 300 g water
- ½ tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 20 g sherry vinegar
- 6 chicken thigh fillets
- 400 g canned chickpeas (approx. 250 g after draining)
- 150 g fresh green beans, trimmed
- Infos nut.
- par 1 portions
- Calories
- 1810.5 kJ / 431 kcal
- Protides
- 38 g
- Glucides
- 15.3 g
- Lipides
- 22.8 g
- Graisses saturées
- 5.6 g
- Fibre
- 6.4 g
- Sodium
- 1766.5 mg
Recettes alternatives
Beef and potato massaman curry
2h 10min
Ginger chicken and crunchy noodle salad
30min
Lamb shanks with risoni and feta
3h 50min
Chorizo and bean winter warmer
1 Std. 30 Min
Indian-style fish with yoghurt sauce, potatoes and vegetables
Pas d’évaluation
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1 Std. 10 Min
Eggplant rotolo
1h 40min
Pork with black bean sauce
30min
Pulled pork with apple and fennel salad
2h 45min
Moroccan chicken and couscous salad with sweet potato soup
45min
Chicken cacciatore
50min
Chicken à la king
40min