Versions compatibles
Jalapeño and lime chicken burger with corn smash (MEATER+®)
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Chicken burgers
- 1 jalapeño chilli, trimmed, deseeded and cut into halves
- 3 garlic cloves
- 1 tbsp olive oil
- 1 tsp salt
- 40 g fresh coriander (approx. 2 bunches), leaves only
- 2 tbsp lime juice
- 2 skinless chicken breast fillets (approx. 720 g), cut into halves horizontally
Corn smash
- 1 tbsp olive oil
- 90 g brown onion, cut in quarters
- 1 garlic clove
- 250 g frozen corn kernels
- 50 g sour cream
- ½ tsp salt
Assembly
- 3 radishes, trimmed and cut into very thin slices
- fresh coriander, leaves only, to serve
- 4 tsp pickled jalapeño chillies, cut into slices
- 1 tbsp lime juice
- olive oil, for frying
- 4 bread rolls, cut into halves horizontally
- 1 avocado, flesh only, cut into thin slices
- rocket, to serve
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2520.8 kJ / 600 kcal
- Protides
- 48.2 g
- Glucides
- 29 g
- Lipides
- 31.3 g
- Graisses saturées
- 7.1 g
- Fibre
- 6.4 g
- Sodium
- 1295 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Tex-Mex tortillas with shredded pork and black beans
1 Std. 20 Min
Spiced lamb pie
40 Min
Middle Eastern lamb pizza pie (TM6)
2 Std.
Hoisin pork bowl
30 Min
Thai beef salad
1 Std. 15 Min
Beef fajitas
30 Min
Moroccan lamb burgers with harissa yoghurt dressing
1h 5min
Jalapeño and lime chicken burger with corn smash
1 Std. 15 Min
Steamed pork pancakes (Bianca Mazur)
28h 20min
Lamb ragù with watercress and mint pesto (TM6, Mark Southon)
4 godz. 35 min
Chicken and spinach enchiladas
40 Min
Pulled pork burger
5 Std.