Appareils et accessoires
Crab Briks
Prép. 30min
Total 35min
8 portions
Ingrédients
Tomato Sauce
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)2 cm
-
red chilli halved and deseeded1
-
freshly squeezed lemon juice10 g
-
salt1 tsp
-
tomatoes quartered2
Crab Filling
-
fresh coriander20 g
-
lemon zest1 slice
-
garlic clove1
-
fine sea salt1 tsp
-
red chilli halved and deseeded1
-
ground cumin1 pinch
-
fresh crab meat300 g
-
filo pastry (approx. 48 cm x 25 cm)8 sheets
-
oil for frying
Niveau
facile
Infos nut. par 8 portions
Protides
61 g
Calories
5101 kJ /
1217 kcal
Lipides
61 g
Fibre
5 g
Glucides
106 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Moroccan Flavours
10 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Braised Lamb Shanks
3h 20min
Couscous with Lamb and Vegetable Ragout; Crema Catalana
1h 15min
Steamed Turbot and Mixed Vegetable Parcels; Red Berry Sauce with Ice Cream
1h 15min
Taiwanese Steamed Buns
2h 45min
Squid Crackers, Oyster Emulsion, Frozen Cucumber
Pas d’évaluation
Easter Cheese Parcels (Flaounes)
1h 5min
Spiced Butternut Squash Brioche Pudding
2h 55min
Seafood rice
1h 15min
Mini Filoni with Green Olives - Piccoli filoni alle olive verdi
2h 30min
Spicy Seafood Soup (Tom Yum)
30min
Lamb Tagine with Apricots and Honey
1h 50min
Beef Goulash
2h 45min