Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de lait
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 500 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 75 g de jaunes d'œufs (3 jaunes env.), et 1 jaune pour la dorure
- 90 g de sucre en poudre
- 2 c. à café de sel
- 125 g de beurre demi-sel, ramolli
- 1 c. à soupe d'eau de fleur d'oranger
- 50 g de sucre en grains
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1464 kJ / 347 kcal
- Eiwitten
- 6.5 g
- Koolhydraten
- 49.9 g
- Vetten
- 13.2 g
Alternatieve recepten
Petits pains au lait hérissons
2 Std. 35 Min
Baguette tradition et baguette épi
5 Std. 15 Min
Baguette viennoise
4u. 25min
Galette des Rois à la frangipane
2h
Gâche vendéenne
3 godz. 20 min
Brioche parisienne
24 Std.
Brioche suisse aux pépites de chocolat
6 Std. 15 Min
Brioche roulée comme une galette des Rois
3 Std. 50 Min
Baguette express
2 Std. 35 Min
Chouquettes
1h
Pain au lait façon chinois (Plaisir)
2h
Brioche de Jeanne
4 godz. 15 min