Appareils et accessoires
Mini Crab Cakes with Coriander Paste
Prép. 25min
Total 1h
20 portions
Ingrédients
Crab Cakes
-
bread torn in pieces (approx. 3 slices)120 g
-
yellow pepper cut in pieces (2 cm)80 g
-
unsalted butter diced10 g
-
spring onions cut in pieces (2 cm)40 g
-
medium egg1
-
sour cream40 g
-
ground black pepper¼ tsp
-
fresh thyme leaves2 tsp
-
crab meat white (excess liquid squeezed out)300 g
-
fine sea salt½ tsp
Coriander Paste
-
fresh coriander leaves15 g
-
fresh mint leaves15 g
-
coconut cream25 g
-
garlic clove1
-
fresh green chilli halved, deseeded1
-
avocado (approx. 60 g), cut in pieces½
-
lemon juice1 Tbsp
-
ground cumin½ tsp
-
sugar¼ tsp
-
fine sea salt¼ tsp
-
olive oil1 Tbsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
1.7 g
Calories
246 kJ /
59 kcal
Lipides
3.4 g
Glucides
0.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Canapes
11 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Festive Dinner Party
13 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Caramelised Onion and Goat's Cheese Tartlets
1 godz.
Tamarind and Chilli Barbecued Lamb Chops
55 min
Twice-Baked Watercress, Goat's Cheese and Hazelnut Soufflé
1 godz. 10 min
Eton Mess Parfait with a Fresh Berry Sauce
9 godz.
Sirloin Steak with New Potatoes and Chimichurri
40 min
Trout mousse
5 min
Mussels with Thai Green Curry Sauce
25 min
Layered Salmon and Avocado Terrine
3 godz. 35 min
Creamy French Dressing
5 min
Quick Cheese Soufflés
45 min
Mussels in Cream and White Wine Sauce
45 min
Crab Tart
2 godz. 30 min