Appareils et accessoires
Salmon Tartare
Prép. 5min
Total 25min
6 portions
Ingrédients
-
5 g fresh flat-leaf parsley, (small handful)fresh coriander (small handful)5 g
-
40 g onionshallots40 g
-
fresh salmon fillets diced (3 cm)250 g
-
limes juice only (approx. 35 g)2
-
olive oil60 g
-
pickled capers drained (15 g) (optional)1 Tbsp
-
salt adjust to taste¼ tsp
-
ground black pepper adjust to taste4 pinches
-
salad leaves to serve100 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
8.8 g
Calories
718 kJ /
172 kcal
Lipides
14.7 g
Glucides
1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
The Basic Cookbook 2018
174 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Monkfish and prawn soup
1h
Salmon tartare
10min
Chicken in Adobo Sauce with Plantain Purée
1h 15min
Rabbit in a Citrus Marinade with Black Olives and Thyme - Coniglio marinato agli agrumi con olive e timo
1h 30min
Stuffed vegetables
1h 5min
Mussels in spicy tomato sauce
45min
Steamed Thai-style fish cakes
45min
Gazpacho
1h 15min
Baked spinach and eggs
35min
Watermelon and Salmon Ceviche Stack
25min
Calamares a la Americana
50min
Salmon Terrine with Peppered Crème Fraîche
1h 20min