Appareils et accessoires
Crab Cakes
Prép. 30min
Total 1h 35min
6 pieces
Ingrédients
-
bread torn in pieces150 g
-
shallots halved30 g
-
celery stalks cut in pieces (5 mm)30 g
-
fresh parsley leaves only (approx. 5 g)5 sprigs
-
red pepper cut in pieces (5 mm)60 g
-
mayonnaise2 Tbsp
-
large eggs2
-
Dijon mustard1 tsp
-
Worcestershire sauce1 tsp
-
Old Bay Seasoning® (see tip)1 tsp
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper or to taste1 pinch
-
crab meat450 - 500 g
-
vegetable oil for frying
Niveau
facile
Infos nut. par 1 piece
Protides
22 g
Calories
701 kJ /
238 kcal
Lipides
10 g
Fibre
1 g
Glucides
16 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
American Taste of Home
9 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Tartare Sauce
10 Min
Orange Liqueur Zabaglione
15 Min
Apples with Cider Sabayon Sauce
40 Min
Amaretti Crème Brulée
4 Std. 30 Min
Thai Steamed Trout Parcels
35 Min
Salmon Terrine with Peppered Crème Fraîche
1 Std. 20 Min
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
45 Min
Shallot Tarte Tatin
2 Std.
Béarnaise Sauce
15 Min
Quick Cheese Soufflés
45 Min
Crab Cakes
1 Std. 35 Min
Minted Mushy Peas with Crème Fraîche
20 Min