Crab Cakes
TM5 TM6

Crab Cakes

4.5 (8 évaluations )

Ingrédients

  • 150 g bread, torn in pieces
  • 30 g shallots, halved
  • 30 g celery stalks, cut in pieces (5 mm)
  • 5 sprigs fresh parsley, leaves only (approx. 5 g)
  • 60 g red pepper, cut in pieces (5 mm)
  • 2 Tbsp mayonnaise
  • 2 large eggs
  • 1 tsp Dijon mustard
  • 1 tsp Worcestershire sauce
  • 1 tsp Old Bay Seasoning® (see tip)
  • ¼ tsp fine sea salt
  • 1 pinch ground black pepper, or to taste
  • 450 - 500 g crab meat
  • vegetable oil, for frying

Infos nut.
par 1 piece
Calories
701 kJ / 238 kcal
Protides
22 g
Glucides
16 g
Lipides
10 g
Fibre
1 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives