Appareils et accessoires
Bladerdeegtaart met Prei en verse en gerookte Zalm
Prép. 35min
Total 1h 30min
8 portie
Ingrédients
Bladerdeeg
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in bevroren blokjes van 1 cm gesneden450 g
-
meel en een beetje om vorm te geven450 gram
-
water koud200 g
-
zout3 g
Vulling
-
sjalotten gehalveerd3
-
teentje knoflook1
-
prei in stukken300 g
-
olijfolie20 g
-
zalmfilet, vers in stukken (3 cm)600 g
-
crème fraîche200 g
-
dille, vers gehakt1 el
-
citroensap
-
gerookte zalm in reepjes snijden200 g
-
zout1 snuifje
-
peper, gemalen1 snuifje
-
eierdooier1
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Sodium
1013.2 mg
Protides
30.2 g
Calories
3963.5 kJ /
947.3 kcal
Lipides
69.3 g
Fibre
2.9 g
Graisses saturées
37.3 g
Glucides
52.9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Creatief koken met de Thermomix® Cocotte
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Dubai Chocolate Pistacherotsjes
Pas d’évaluation
Kikkererwtenstoofpot met Octopus en Mosselen
Pas d’évaluation
Vegan Bonenburgers met Rode Bosbessensaus
Pas d’évaluation
Seitan gebraad "Wellington" met gestoomde groenten
Pas d’évaluation
Pierogi met vlees
1h
Lams- en Quinoastoofpot
Pas d’évaluation
Zoet Marokkaans gebak (Briouettes)
35min
Vleesballetjes met parelrijst
Pas d’évaluation
Stokbrood met Vegan "Tonijn"
Pas d’évaluation
Sticky five spice kippenvleugeltjes
Pas d’évaluation
Tunesische Chorba
45min
Dubai Chocolate Macarons
Pas d’évaluation