Appareils et accessoires
Tonijnballetjes in Saffraansaus
Prép. 30min
Total 1h 30min
4 porties
Ingrédients
-
eieren3
-
water (tot 1 l markering)
-
peterselieblad, vers6 - 8 takjes
-
knoflookteentje2
-
ui80 g
-
baconblokjes100 g
-
verse tonijn in stukken gesneden400 g
-
rode paprika, geroosterd, ingemaakt100 g
-
zonnebloemolie om te bakken
-
bloem voor coating
-
olijfolie20 g
-
ui in partjes200 g
-
brandy100 g
-
witte wijn100 g
-
bouillonblokje (voor 0,5 l) zeevruchten of kip1
-
saffraan2 - 3 snuifjes
-
water300 g
-
zwarte peper, gemalen2 - 3 snuifjes
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
286.6 mg
Protides
34.4 g
Calories
1836 kJ /
437.8 kcal
Lipides
19.8 g
Fibre
1.8 g
Graisses saturées
5.6 g
Glucides
10.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Stoofpotjes met de Open Koken modus
5 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Vegan Bonenburgers met Rode Bosbessensaus
Pas d’évaluation
Pizza met parmaham en walnoten
Pas d’évaluation
Salade van Gegrilde Maïs en Koriander-Vinaigrette
25min
Concord druivenparels met champagne
Pas d’évaluation
Tarbot in champagnesaus
Pas d’évaluation
Salade van Peer, Blauwe Kaas en Hazelnoten
Pas d’évaluation
Iers sodabrood
Pas d’évaluation
Lams- en Quinoastoofpot
Pas d’évaluation
Pistache Kunafa Brownie
Pas d’évaluation
IJs van Mango en Passievrucht
12h
Chocolade-Fudgecake
Pas d’évaluation